easy responsive site development

Praktijkinformatie

Aanmelden kan telefonisch op nummer 06 36585698 of via het aanmeldingsformulier op deze site. Ook kunt u mailen naar m.kicken@psychologenpraktijkkicken.nl

Onze praktijk bevindt zich op op de tweede verdieping van een sfeervol monumentaal pand (Rijksmonument uit 1895) aan de Oranjesingel 28 te Nijmegen, op loopafstand van het centrum van Nijmegen en het station. De praktijkruimte is gelegen aan de rustige achterzijde en heeft uitzicht op de Sint Stevenskerk. De bel bevindt zich aan de rechterzijde naast de deur. Het kan zijn dat u even moet wachten. Wij hebben tevens een wachtruimte op de tweede verdieping. U kunt (betaald) parkeren voor de deur.

Afspraken kunnen ook ‘s avonds en in het weekend gemaakt worden. Wij hanteren geen wachtlijst. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. Wij hanteren de richtlijnen en beroepscode van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) waarmee uw privacy is gewaarborgd. Deze beroepscode kunt u vinden onder psynip.nl. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt zonder uw toestemming. Indien wij de telefoon niet kunnen beantwoorden streven wij ernaar binnen uiterlijk twee dagen contact met u op te nemen, telefonisch of per email. U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen op deze website (zie Aanmelding).

Wij nemen ruim de tijd voor u. Een consult duurt een uur en bedraagt volgens de landelijke richtlijnen €95,00. Dit geldt ook voor relatietherapie, hier hanteren wij geen dubbel tarief voor.Studenten en minderdraagkrachtigen kunnen wij na overleg een gereduceerd tarief aanbieden. Ook kunnen wij een pakket aanbieden van 5 consulten voor €385,00.

Een kennismakingsconsult is gratis voor 15 a 20 minuten. We kunnen dan kort kijken naar wat uw klachten zijn, wat uw hulpvraag is en gaan we na of wij de juiste behandelaar zijn om u te helpen. Zo niet dan kunnen wij u eventueel doorverwijzen. Na 5 consulten volgt er een evaluatie waarin we kijken naar de resultaten en bepalen of er, en eventueel hoeveel, vervolgconsulten nodig zijn.

Over mij

Ik heb mijn doctoraalopleiding tot Klinisch Psycholoog afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ook heb ik tijdens mijn opleiding de basisaantekening Psychodiagnostiek bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) behaald. Vervolgens ben ik werkzaam geweest als psycholoog bij psychologenmaatschap HSK. Hier heb ik de postdoctorale opleiding tot Directief Therapeut bij Prof. C. Hoogduin afgesloten. Ook heb ik aan de HAN het diploma Praktijk Ondersteuner Huisarts behaald en was ik werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Ik heb de opleiding tot Mental Coach afgerond en ben tevens in het bezit van het internationaal erkende Certificaat Relatietherapeut EFT (Emotionally Focused Therapy) (ICEEFT).

Mensen ervaren mij als empathisch, respectvol, zeer betrokken en deskundig.