easy drag and drop web generator software

Beoordelingen van cliënten

“We hebben gedurende een aantal maanden (5 sessies) relatietherapie gehad bij Margriet. We vonden het best een stap om samen in therapie te gaan maar zijn blij dat we dit hebben gedaan, want hebben er veel aan gehad.

Het jaar daarvoor hadden we regelmatig ruzies die steeds op hetzelfde neerkwamen. Door de therapie hebben we geleerd om de negatieve spiraal waar we steeds in kwamen, te doorbreken. Ook hebben we meer begrip voor elkaar gekregen en kunnen we makkelijker dingen bespreken zonder boos op elkaar te worden.


We hebben Margriet ervaren als een warme, geïnteresseerde therapeut die door middel van vragen en doorvragen de essentie weet te achterhalen. Fijn dat ze niet snel oordeelt of conclusies trekt, en voor beide partijen begrip heeft. Daarnaast fijn dat de sessies 's avonds konden plaats vinden en er altijd ruim de tijd werd genomen voor ons. ”

Joke en Matthijs, december 2017

Van huis uit zijn we allebei geen grote praters, waardoor we dingen pas echt bespraken als het eigenlijk al 2 voor 12 was geweest, Hierdoor hadden we het gevoel ‘elkaar kwijt te raken’. Daar wilden we graag wat aan doen. Margriet heeft ons erg goed geholpen. Door zich voor ons open te stellen, niet te (ver)oordelen en goed te luisteren. Wat ons vooral verder bracht was dat ze ons uitnodigde om zélf oplossingen te bedenken die bij ons passen. Zo kregen wij onze relatie weer op de rit. We communiceren beter met elkaar. En heel belangrijk: begrijpen waarom de ander reageert zoals hij/zij doet. We blijven met elkaar gesprek, waar we eerder de neiging hadden de deur ‘dicht

te gooien’, dingen op zijn beloop te laten en zaken niet naar elkaar uit te spreken. Dat doen we nu wel. Of in ieder geval: beter dan daarvoor.

Natuurlijk, er zijn nog weleens discussies (dat is ook gezond) of onderlinge irritaties. Maar we weten nu wat we nodig hebben en kunnen doen

om met elkaar in contact te blijven.

Dankjewel Margriet!


Eleonora en Peter, augustus 2019

Margriet is een geweldige relatietherapeut. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Hanriette van Leeuwen, november 2019

Margriet Kicken is een supergoede therapeut met een luisterend oor.


Marion Roelofs, oktober 2019


Margriet heeft geholpen om inzicht te krijgen in mijn relatie maar ook in mijzelf. Ze heeft geholpen om mijn relatie vanuit een andere hoek te kunnen zien waardoor ik mij sterker en zekerder voel. Ik sta weer achter mijn eigen beslissingen. Margriet wist de juiste vragen te stellen en nog genoeg ruimte over te laten om te zorgen dat ik zelf op zoek kon gaan naar een oplossing die bij mij aansluit.


Margriet is een warm persoon met een luisterend oor voor de mensen die om haar hulp vragen. Fijne therapeut!


Ineke, januari 2020

Wij zijn erg goed geholpen door Margriet. Zij bood ons veel veiligheid om alles wat ons dwars zat naar elkaar uit te spreken.

Ze vroeg goed door en diepte zaken goed uit.

Wij zijn erg door haar geholpen en hebben na een aantal sessies met haar weer een succesvolle herstart gemaakt.


Mari en Emmy, juni 2020